Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ(Αφορμή τα σχόλια σε μια ανάρτηση)
 
Καλοί μου φίλοι, 

δεν τρέφω καμιά κακία και για κανέναν, ανεξαρτήτως το πώς σχολιάζετε, αναλύετε, χειρίζεστε ο καθένας σας ξεχωριστά, την πράξη του  Dule, για να μπει σε λίστα αλβανικού κόμματος, συγκεκριμένα του δημοκρατικού, ως υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική ζώνη της Αυλώνας. 

Όμως, έχω το ηθικό δικαίωμα, να σας υπενθυμίζω ότι: 

Πριν από μερικά χρόνια ίδια ένταξη, του Ξέρρα, σε ίδιο κόμμα, ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας και πρόεδρος του ΚΕΑΔ, την αποκάλεσε προδοτική.

Το '96 έκανε σφοδρή επίθεση στον «γενίτσαρο» Τάβο.

Για τον Αγγέλη σιωπή. Τον Μάρτο, στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, τον έριξε ο ίδιος στην αγκαλιά του Σ.Κ.

(Καμιά δεν ήταν σωστή επιλογή. Όμως, απ’ όλες, η σημερινή πολιτική πρωτοβουλία του Dule, για να σώσει μόνο το τομάρι του, είναι η χειρότερη).

Αναγνώστης σχολιάζοντας το κείμενό μου: «Μεθαύριο, 25/06/2017, κηδεύουμε την Πατρίδα μας», εκφράζει εντονότατα την αγανάκτησή του: 

«Λάθος κάνετε! (απευθύνεται σε μένα). Δεν κηδεύουμε, μεθαύριο έχουμε μνημόσυνο. Έχει κηδευτεί προ καιρού η Πατρίδα μας».

Άλλος αναγνώστης, αποκαλεί το Dule νεκροθάφτη …

Ίσως να εκλεχτούν βουλευτές - μερικά άτομα ελληνικής καταγωγής στο Αλβανικό Κοινοβούλιο - όμως δεν θα έχουμε πλέον - αυταπάτη ήταν και πρωτύτερα - καμιά ελληνική φωνή.

Ξεκαθαρίζουμε, για όσους δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά: 

Άλλη είναι η συνεργασία, η συμμαχία του ΚΕΑΔ με οποιοδήποτε αλβανικό κόμμα, πριν ή μετά τις βουλευτικές εκλογές - για να πετύχει στόχους για τις Μειονότητες - και άλλο η προσωπική επιλογή, η ένταξη σε αλβανικό κόμμα οποιουδήποτε. 

Ακόμα και Αρχηγού.

Μην μπερδεύουμε τα πράγματα. 


Γιώργος ΜΥΤΙΛΗΣ
29/05/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.