Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΡΑ

(Αποτυχημένοι έπαρχοι, φιλοδοξούν να γίνουν δήμαρχοι)

Έχουν να δουν τα μάτια μας…!!!

Κάνουν τεμενάδες, φιλούν κατουρημένες ποδιές, τάζουν από τώρα… οι παλιές καραβάνες, για να πάρουν, στις επερχόμενες τοπικές εκλογές, το χρίσμα του υποψηφίου Δήμαρχου.

- Οι ανίκανοι, οι χαραμοφάηδες, απερίσκεπτα, τραβούν πάντα μπρος, για να κρατήσουν την μικρή μας Βορειοηπειρωτική Κοινωνία πίσω -.

Δεν τους νοιάζει διόλου αν προσέφεραν ή όχι από θέση έπαρχου. Τους ποθεί ή τους αντιπαθεί ο κόσμος… Οι αποτυχημένοι έπαρχοι, φιλοδοξούν να γίνουν δήμαρχοι.

Ο καθένας προσπαθεί, όσο μπορεί, να μην του φύγει η κουτάλα από το χέρι…     

Όποιου, δεν θα του εκπληρωθεί το αίτημα - γιατί οι εννιά επαρχίες της Βορειοηπειρωτικής Κοινότητας - βάσει του αλβανικού «Καλλικράτη» και του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού - θα συρρικνωθούν πλέον σε τρεις νοικοκυρεμένους Δήμους - σίγουρα θα βγει στο κλαρί.

Αντάρτης.

Για προσωπική επιβίωση.

Το μυαλό τους και μια λύρα…!!!

Ορισμένοι, που είναι ευσυνείδητοι, για τις περιορισμένες ικανότητες - δεν έχουν διοργανωτική ευχαίρια και την έλλειψη προσόντων - τους λείπει το πτυχίο, οι ανάλογες πανεπιστημιακές γνώσεις, θα ικανοποιηθούν ακόμα και με την καρέκλα Προέδρου Συμβουλίου.

Αφού θα παρέχει καλές και πολλές ευκαιρίες για βόλεμα κι αυτή.

- Η κάθε σημερινή επαρχία, μέσα στο Δήμο, θα έχει το συμβούλιο της. Κι ο Δήμος, κάπου στο κέντρο, το ανάλογο, απαιτούμενο προσωπικό.

Έτσι τουλάχιστον, ακούμε ότι θα λειτουργήσει η νέα Τοπική Αυτοδιοίκηση -. 

Μην νομίσει κανείς ότι θα γίνει μάχη, για εκλογή αξιόλογου προσώπου για Δήμαρχος. Το οποίο θ’ ανταποκριθεί κάλλιστα στα ζητήματα, θα εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του Δήμου.

Όπως συνήθως, πόλεμος για μια θέση εργασίας θα γίνει...

Οι τρεις Δήμαρχοι θα είναι αλυσοδεμένοι χειροπόδαρα, ελεγχόμενοι. Δεξί χέρι του σημερινού κατεστημένου.

Για να κάνουν - οι βολεμένοι - ξανά χρυσές δουλειές…!

Όπως πάντα…! 


Γιώργος ΜΥΤΙΛΗΣ

04/11/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.